Medvehagymás sajtos muffin

Hozzávalók 9 db-hoz

1 kis csomag medvehagyma
1 fél bögre (= 1 dl) teljes kiőrlésű tönköly búzaliszt
1 fél bögre sima liszt
1 teáskanál szódabikarbóna
1 kávéskanál só
4 evőkanál görög joghurt
10 dkg mozzarella reszelve
15 dkg cottage cheese
2 egész tojás
3 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 180 fokra, légkeveréssel.
A hagymát megmossuk, felaprítjuk. Egy tálban a tojásokat felverjük, sót, szódabikarbónát, sajtokat, olajat, joghurtot beleöntjük, végül a liszteket beleszórjuk és alaposan kikeverjük. Sűrű nokedli szerű tésztát kell kapni. Ha túl sűrű, joghurttal hígíthatjuk picit.
Muffin formába töltjük és 25-30 perc alatt készre sütjük. Tűpróba!

Jó étvágyat!♥