Hozzávalók:
- 80 dkg padlizsán /kb. 4 db/
- 3 db nagyobb vöröshagyma
- 3 db gerezd fokhagyma
- 30 dkg zöldpaprika / 1 db csípős /
- 6 – 8 db húsos paradicsom
- őrölt bors
- 8 db tojás
- 6 evőkanál olaj
Elkészítés:
A zöldpaprikát, paradicsomot, és a padlizsánt kockára vágjuk. (A padlizsánt külön tálba sózzuk le, és 10 percig hagyjuk állni, majd nyomkodjuk ki a felesleges vizet belőle!)
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és az olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, a feldarabolt zöldségeket, kevés sóval meghintjük, borsozzuk, és fedővel letakarva puhára pároljuk.
A tojásokat fölverjük, és mérsékelt tűzön összesütjük a zöldségekkel.
Jó étvágyat!♥