Hozzávalók:
- egy csont nélküli karaj egyben,
- 10 dkg teavaj jéghidegen,
- 1 zacskó Kotányi pulyka fűszersó,
- 10-15 gerezd fokhagyma,
- egy csomag aszalt szilva,
- sütőzacskó.
Elkészítés:
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A vajat kockákra vágjuk és rászórjuk a fűszersót. A karajba hosszú, vékony, éles késsel sok kis lyukat vájunk, amibe beletömjük a szilvát fokhagymát és a vajat egymás után.
A megmaradt vajjal, ami nem fért a húsba , a hús külsejét kenjük be. Sütőzacskóba helyezzük, a zacskóra kicsi tűvel kis lyukakat szúrunk. 2 óráig a sütőben sütjük. Miután kihűlt szépen lehet szeletelni.
Jó étvágyat kívánunk! ♥