Hozzávalók:
- Csirkecomb 220 g
- Sárgarépa 20g
- Fehérrépa 10 g
- Zeller 5 g
- Karalábé 5 g
- Zöldborsó 5 g
- Vöröshagyma 5 g
- Fehérpaprika 10 g
- Paradicsom 5 g
- Só 2 g
- Finom metélt 8 g
Elkészítés:
A húst hideg vízben feltesszük főni, ha felforr, a leves kanállal, vagy szűrővel leszedjük a leves tetejéről a habot. A zöldborsó kivételével minden zöldséget és fűszert beleteszünk és fedő nélkül lassú tűzön puhára, főzzük. A húst és a zöldségeket a levesből kiszedjük, és levest leszűrjük. a finom metéltet és a borsót külön-külön vízben kifőzzük. A húst, a zöldségeket és a tésztát tányérba szedjük és a leszűrt levest a tetejére, merjük.
Jó étvágyat!♥