Site icon Dietinfo.hu

Kiderült, hogy cukorbeteg vagy? Hogyan tovább?

„Vállvetve a cukorbetegség legyőzésében”

A cukorbetegség az egyik vezető halálok és általános népbetegség a magyar társadalom egészének körében. A ClinExpert Gyógycentrum szakemberei, ezért egy három pillérből álló gyógyítási konstrukciót dolgoztak ki, mely a cukorbetegség ezerarcú problémájának teljes körű kezelését tűzte ki céljául. Meggyőződésünk, hogy a megfelelő kezelés, terápia segítségével egy kiváló életminőségi szint érhető el, ami teljes értékű életet garantál a cukorbetegséggel küzdők számára.

Gyógyítási stratégiánk lényege, hogy a különböző pillérek kapcsán elérhető gyógymódok és terápiák, a cukorbetegség szűrésétől és felismerésétől, egészen a cukorbetegség szövődményeinek  kezeléséig, átfogó választ és segítséget tudjanak biztosítani.

  1. Pillér – A cukorbetegség  kezelése

Diabetológus szakorvosaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a cukorbetegség kezelésében és gyógyításában. Szakértelmük és tapasztalatuk tökéletes biztosítéka, annak, hogy a hozzájuk érkező gyógyulni vágyók a lehető leggyorsabban a gyógyulás útjára léphessenek. Szakorvosaink nagy hangsúlyt fektetnek a rendszeres és alapos szűrővizsgálatokra, mivel a cukorbetegség korai diagnosztizálása, eldöntheti a betegség teljes kimenetelét. Így orvosaink, a szűrővizsgálatoktól kezdve, a legkorszerűbb gyógyszeres kezeléseken át (beleértve a legújabb, innovatív gyógymódokig) minden eszközzel rendelkezésére állnak a gyógyulni érkező cukorbetegek számára. Munkájukat a legfejlettebb diabetológiai orvosi eszközpark és laboratóriumi háttér segíti. Ennek megfelelően a legpontosabb vércukorszint és vérzsír szint mérésétől kezdve, az inzulin rezisztencia megelőzésén át, egészen a BEMER készülékkel nyújtott terápiáig minden kezelés biztosított pácienseink számára.

Továbbá a cukorbetegséggel kapcsolatos kezelésekben egyedülálló módon, a jó életminőség kialakítása érdekében, szakorvosaink vezetésével biztosítunk beteg-edukációs oktató csomagot is.

Az orvosi kezelés körében elérhető szolgáltatások:

 

  1. Pillér – Táplálkozási tanácsadás cukorbetegek részére

A cukorbetegség, nem csak egy testi megbetegedés, hanem egy életmóddal és táplálkozással is összefüggő probléma. Korai fázisában, a cukorbetegség, megfelelő étrenddel és életmóddal karban tartható, súlyosbodása megelőzhető. Professzionális táplálkozási tanácsadónk, a diabetológus szakorvosokkal együttműködve dolgozza ki, minden páciens részére azt az egyedi étrend tervet és életmód struktúrát, mely a hagyományos orvosi kezelés mellett a legnagyobb mértékben segíti elő gyógyulást.  Az egyedileg kidolgozott étrendek segítenek a cukorbetegség tüneteinek enyhítésében, a gyógyszer és inzulin igény csökkentésében és a gyógyulás elősegítésében.

Táplálkozási tanácsadás keretében elérhető szolgáltatások:

  1. Pillér – Új gyógymódok és készítmények

A cukorbetegség fajtái és jellemzői legalább annyira változékonyak, mint ahány cukorbetegséggel élő ember él. Ezért sajnos gyakori probléma, hogy a rendelkezésre álló, a modern orvostudomány által ismert gyógyszerek, egyszerűen, nem minden cukorbetegségben szenvedő számára nyújtanak segítséget. A ClinExpert Gyógycentrum az ilyen esetekben is tud, további lehetőséget kínálni, a cukorbeteg páciensek számára. Intézményünkben több mint egy évtizede folyamatosan folynak olyan vizsgálatok, melyek a legújabb gyógyszerek hatásosságát vizsgálják. Szakorvosaink, ezért mindenkinek tudnak olyan új terápiát javasolni, ami eddig nem volt elérhető a cukorbetegség kezelésében. Ezek az új gyógyszerek a legújabb fejlesztésű készítmények, melyek jó eséllyel tudnak kezelési megoldást nyújtani, olyan cukorbetegek számára, akiknél az korábbi készítmények nem bizonyultak hatékonynak.

Az új fenti vizsgálatokban való részvétel esetén az a terápia és a gyógyszeres kezelés terjes mértékben ingyenes a résztvevők számára.

 

Áraink és fizetési módok:

Diabetológia

Első vizit 15.000. HUF
Kontroll vizit 10.000. HUF

Táplálkozási tanácsadás

Első konzultáció – 60 perc
(táplálkozási állapotfelmérés, tanácsadás)
10 000 HUF
Kontroll, konzultáció – 30 perc 8 000 HUF
Mintaétrend készítése 2 hétre
(személyre szabott étrend + 60 perc konzultáció)
15 000 HUF

Pácienseink kényelmének biztosítása érdekében, Gyógycentrumunk felkészült az összes

Pácienseink kényelmének biztosítása érdekében, Gyógycentrumunk felkészült az összes fizetési mód befogadására, így biztosítjuk az összes elektronikus fizetési mód lehetőségét, sőt számos egészségbiztosítási kártyával való fizetést is elfogadunk. Továbbá, több kedvezményprogrammal is állunk pácienseink rendelkezésére.

Környezet:

A Clinexpert Gyógycentrum Budapest III. kerületében, Óbuda zöld övezetében, a Kaszásdűlőn helyezkedik el. Tömegközlekedéssel megközelíthető az 5-ös HÉV-el , a 34-es, 106-os, és 118-as buszokkal. Gépkocsival pedig az Óbudai rakparton vagy a Szentendrei úton keresztül. A parkolás mind orvosaink, mind a páciensek számára ingyenesen és korlátlanul biztosított. Rendelőnk felszereltsége és kialakítása a legmagasabb szintű gyógyító munka mellett garantálja, hogy a hozzánk érkezők a lehető legjobb hangulatban és a legnagyobb odafigyelésben részesüljenek.

A Gyógycentrumot az alábbi webcímen tekintheti meg részletesen:

www.clinexpert.hu

Előjegyzés és elérhetőségek:

Kapcsolat felvétel és időpont egyeztetés:

Tel: 06-1-210-8139
Fax: 06-1-210-5815
E-mail: info@clinexpert.hu

Exit mobile version