Hozzávalók 4 személyre
- 2 kicsi, vagy 1 nagyobb padlizsán
- 1 db hámozott, darabolt paradicsom konzerv
- 1 db kókusztej konzerv
- 250 g vörös, vagy sárga lencse
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál tandoori masala fűszerkeverék
- 1 teáskanál curry
- olíva olaj
- só, bors
Elkészítés:
A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, felaprítjuk, az olajon megpároljuk. Közben a padlizsánt is megmossuk, felaprítjuk. A megpárolt hagymához adjuk, a fűszereket, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a paradicsom konzervvel. Mikor az egész jól összepárolódott, összeturmixoljuk, ezután adjuk hozzá a padlizsánt és puhára pároljuk. Jöhet bele a lencse és a kókusztej is. Összemelegítjük a ragut és ha már minden megpuhult tálalhatjuk is.
Jó étvágyat!♥