Site icon Dietinfo.hu

Iszol te eleget?

Kibe nem merült volna még fel ez a kérdés? A barátok is ugratják ezzel egymást, bár akkor nem a hagyományos folyadékpótlásra gondolunk.

Rengeteg vélemény formálódik meg arról, mi az ajánlott folyadékbevitel, a megfelelő mennyiség. A tapasztalatainkból adódóan, mi minimum 2,5 liter víz bevitelét ajánljuk. Abból 1,5 litert délután 14.00 -ig , majd este 7-8 óráig a többit, ha lehet lefekvés előtt már ne igyunk, mert előfordulhat, hogy fel kell keljünk az éjszaka közepén, hogy kimenjünk a mellékhelyiségre, ez pedig a pihenésünket fogja megzavarni.

Milyen tünetek és következmények lesznek, amennyiben nem viszel be elég folyadékot (vizet) a szervezetedbe? Mit előzhetsz meg csupán azzal, ha odafigyelsz a napi folyadékbevitelre?

Mikor van szükséged sokkal több folyadékra, mint a napi átlag?

Tévhitek és ajánlások

 Hogyan segíthetünk magunkon, ha „nem bírunk többet inni”?

Amennyiben rászánjuk magunkat és heti vagy kétheti rendszerességgel lé-napot szeretnénk tartani, mellyel tehermentesítjük szervezetünket, válasszunk megfelelő gyümölcsprést  és hígítsuk vízzel 3:1 arányban!

A dietinfo ajánlása:

Hurom gépek www. hurom.hu

Miért különlegesek ezek a gépek?

A HUROM facsaró egy új generációs facsaró, amely több vitamint és antioxidánst őriz
meg, mint a gyümölcscentrifugák, a HUROM által szabadalmaztatott rendszer segítségével:
SSS, azaz Slow Squeezing System, amit nem is igazán érdemes lefordítani, de ha a valódi
jelentéstartalmat szeretném megragadni, és azt kifejezni amire az angol megnevezés
tulajdonképpen utal, akkor leginkább Hidegen Sajtolási Rendszernek mondanám.

A Hidegen Sajtolási Rendszer a Hurom védjegye, innovatív facsarási technológia, amely úgy állítja
elő a levet, hogy közben nem súrolja vagy melegíti fel a nagy sebesség következtében az
alapanyagokat, továbbá nem levegőzteti meg azt, mint a centrifugális gépek, hanem préselés
útján alacsony sebességen működik. Ezen új technológiával természetes facsarás érhető el,
maximalizálva a gyümölcslé mennyiségét, megőrizve természetes színét és ízét, gyakorlatilag
egészségesebb levet kapunk, több vitaminnal, ásványi anyaggal, enzimmel, tápanyaggal
és antioxidánssal, mint a hagyományos centrifugális eszközökkel. A hagyományos gépek
reszeléssel és centrifugális, nagy sebességű facsarással híg, oxidált, levegős és habos levet
készítenek. A HUROM-mal 6-szor több vitamin és akár 2-szer több lé sajtolható, mint a
hagyományos készülékekkel, melyek éles pengéket használnak hatalmas fordulatszámon,
megdarálva a zöldségeket és gyümölcsöket. Ez hőt termel, felmelegíti a nyersanyagot
erőteljes oxidációt előidézve és tönkreteszi a tápanyagokat, enzimeket, annak ellenére, hogy
az ember pont azért fogyasztana gyümölcs illetve zöldséglevet, hogy egészségesebb legyen.

Exit mobile version