Site icon Dietinfo.hu

Karfiol palacsintatésztás bundában

Hozzávalók:

Elkészítés:

A karfiolt megtisztítjuk és egyforma kicsi rózsákra bontjuk. Sós vízben kicsit elő főzzük. (Forrástól számított öt percet, nem kell teljesen megfőzni!) Ezután leszűrjük a karfiolt.

Tojásból, lisztből és tejből sűrű palacsinta tésztát készítünk, amelyhez hozzáadjuk a 4 gerezd zúzott fokhagymát, a sót és a borsot. Elkezdjük hevíteni a zsiradékot, amikor felforrósodott megforgatjuk a félig főtt karfiolt a palacsintatésztában és arany barnára sütjük.

Jó étvágyat!♥

Exit mobile version

Warning: chmod() has been disabled for security reasons in /var/www/dietinfo.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46