Felhívás orvosoknak! Fiatal magánpraxis program

A Clinexpert Gyógycentrum, hosszú ideje ad otthon, gyógyító magánpraxisoknak számos orvosi szakterületen. Tevékenységünk során elsődleges szempontként mindig a páciensek érdekét tartjuk szem előtt, így Gyógycentrumunkat úgy alakítottuk ki, hogy a hozzánk gyógyulni érkező páciensek a legnagyobb kényelemben a lehető legszélesebb szakorvosi palettán vehessék igénybe gyógyítási szolgáltatásainkat.

Ezt a hagyományt folytatván szeretnénk szakorvosi csapatunkat új magánpraxisokkal bővíteni, bevonva az új orvos és gyógyító generáció képviselőit is. Így jelen programon belül elsősorban olyan orvosoknak és más gyógyító területen dolgozó kollégáknak szeretnénk magánpraxis kialakítására szóló lehetőséget kínálni, akik eddig nem folytattak gyógyító tevékenységet, magánpraxis keretei között.

Mivel a magánpraxisok kialakításával kapcsolatos tapasztalataink igen szélesek, tudjuk, hogy az első magánpraxis kialakítása kapcsán is igaz a bölcsesség, hogy minden kezdet nehéz. Ezért jelen programunkat úgy dolgoztuk ki, hogy a kezdeti nehézségeket és bizonytalanságot a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni lehessen. Így kívánván segítséget és támogatást adni az új praxis kialakításának kezdeti nehézségeire.

A programban biztosított kedvezmények és szolgáltatások:

–          3 hónap ingyenes rendelési lehetőség

–          További 3 hónap rendelési idő a hagyományos rendelési díj feléért

–          Ingyenes hirdetési lehetőség a Gyógycentrum saját felületein

–          Pácienstoborzás

–          Recepció szolgálat adminisztrációs és betegirányítási rendszerrel

–          Bankkártyás és egészségkártyás fizetési lehetőség az összes egészségpénztárra vonatkozóan

–          Nővérszolgálat

A programban való részvétel feltételei

–          Minimum heti 2 óra rendelés vállalása

–          A magánpraxis elindításához szükséges kiinduló pacientúra

–          Hosszú távú praxiskialakítási szándék

–          Megfelelő szaktudás és tapasztalat

–          Érvényes orvosi felelősségbiztosítás

A Gyógycentrumunkban jelenleg működő gyógyítási szakterületeknek megfelelő, magas szintű műszerezettség áll rendelkezésre, mely szakterületeken várnánk alapvetően új kollégák jelentkezését. Ezek a következők:

–          Diabetológia

–          Reumatológia

–          Pulmonológia

–          Pszichiátria

–          Pszichológia

–          Neurológia

–          Bőrgyógyászat

A fenti területeken túl is várjuk kollégák jelentkezését és komoly, hosszú távú praxisalakítási szándék esetén az eszközberuházás tekintetében is partnerek vagyunk.

Ideális jelentkező:

Olyan szakorvos, pszichológus, vagy egyéb gyógyító munkát végző szakember, aki a fenti területek valamelyikén, kívánja első magánrendelését kialakítani, vagy korábbi magánrendelését átköltöztetni, megfelelő ambícióval és a praxis megkezdésének megfelelő pacientúrával rendelkezik.

Programunk elsődleges célja tehát, hogy egy új gyógyítói generációnak tudjunk lehetőséget adni arra, hogy a magán-egészségügyi szektor előnyeinek felhasználásával tudja gyógyítói munkáját szélesíteni és kibontakoztatni.

Amennyiben programunk felkeltette érdeklődését az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot:

Clinexpert Gyógycentrum

1033 Budapest Kaszásdűlő u. 5.

Tel: +36 30 844 62 75

Email: david.gulyas@clinexpert.hu

Web: www.clinexpert.hu