Sárgabarackos mascarpones galette

Hozzávalók:
1 bögre tk liszt
10 dkg vaj
3 ek. light mascarpone (Aldis)
csipet só
1 ek. barna nádcukor (vagy valamilyen cukor helyettesítő, pl. stevia)

A töltelékhez:

8 szem érett sárgabarack
1 ek. tápiókaliszt (vagy ha lehetetlen beszerezni 1 ek keményítő, vagy vaníliás pudingpor)
3 ek. light mascarpone
1 kávéskanál fahéj

Tetejére pici porcukor dísznek (el is maradhat)

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 190 fokra.
Egy tálban a tésztát összeállítjuk gyorsan. Kerek kb. 6-8 mm-es körlapot nyújtunk, vagy kézzel ekkorára lapogatjuk, majd beletesszük egy sütőpapírral bélelt tortaformába, esetleg tepsire.
A tészta közepét megkenjük a sajtkrémmel, ráhalmozzuk a megpucolt felszelt barackot, megszórjuk a tápiokával , megszórjuk fahéjjal.
30 perc alatt készre sütjük!

Jó étvágyat!♥