info@dietinfo.hu
/ Receptek / Burgonya saláta

Burgonya saláta

Hozzávalók:
4 db burgonya
3 zellerszár
1 piros kaliforniai paprika
1 evőkanál oliva olaj
2 kanál majonéz
fél citrom leve
1 evőkanál szárított petrezselyem.
Elkészítés:
A burgonyát egyben megfőzzük, sós vízben. Mikor megfőtt, meghámozzuk és egyenlő méretű kockára vágjuk fel. (aki szereti karikára is vághatja)
Másik edénybe összeverjük a majonézt, citrom levét, és az olajat, ha szükséges még egy pici tejföllel lehet hígítani.
A kaliforniai paprikát apróra vágjuk, a zellerszárral együtt. Összekeverjük a zöldségeket a burgonyával és ráöntjük a majonézes masszát. Petrezselyemmel díszítjük.
Jó étvágyat!♥
Kérjük értékeld a cikket!

Comments are closed.