Mandulás-sárgabarackos müzlikenyér (bögrésen)

Hozzávalók:
„száraz”:
1 bögre (2,5 dl) darált mandula
1 bögre kókuszreszelék
1 bögre zabpehely
1 teáskanál szódabikarbóna
„nedves”:
fél bögre aszalt barack
1 bögre mandulatej (vagy más tej)
4 evőkanál méz
0,5 dl oliva olaj
3 egész tojás
1 kávéskanál vanília esszencia (vagy egy vanília kikapart magja)
pici vaj a kikenéshez

Elkészítés:
Sütőt előmelegítjük 170 fokra légkeverés mellett. A száraz és a nedves hozzávalókat összekeverjük 2 tálban, majd a nedves tartalmat ráöntjük a szárazra. Egy formát kivajazunk és beleöntjük a masszát és 25 perc alatt készre sütjük.

Jó étvágyat!♥
Energia: 5063 kcal/21163 kJ
szénhidrát: 288 g
fehérje: 138 g
zsír: 370 g