Hozzávalók 1 főre:
- 10 ml olívaolaj
- 50 g paradicsom
- 30 g vöröshagyma
- 25 g sárgarépa
- 20 g cékla
- 15 g kelkáposzta
- 15 g szárzeller
- 15 g spagetti tészta
- 15 g parmezán sajt
- petrezselyem, só, bors
- 250 ml húsleves
Tápanyagtartalom 1 adagban:
256 kalória, 20 g szénhidrát, 15,371 g zsír, 8,97 g fehérje, 4,8 g élelmi rost
Elkészítés:
A zöldségeket megpucoljuk és feldaraboljuk. Az olajon megpároljuk a hagymát, majd az edénybe dobjuk a feldarabolt sárgarépát, céklát és zellert is. Pár percig pároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és felöntjük a húslevessel, ízesítjük sóval, borssal, petrezselyemmel. Mikor már majdnem megpuhultak a zöldségek, hozzáadhatjuk a tésztát és a káposztát, és további 10 percig főzzük a levest. Tálaláskor reszelt parmezánnal szórjuk meg, amitől még finomabb lesz a végeredmény.
Jó étvágyat!♥