Sonka, Pezsgő, Eper – azaz lekvárfőzés a Sonkamesterrel

Egy igazán izgalmas programot ajánlunk!

még nem késő jelentkezni:

Szeretnénk bemutatni a sonka új arcát, hogy túl a tejfölös kenyéren és a lilahagymán, hogyan párosítható a sonka más különlegességekkel.
Ezúttal a főszerep a pezsgőé, az eperé lesz. Közben pedig megfőzzük magunknak az eperlekvárt is.

sonkamester, etyek


– menü:
Sonkatál minden finomsággal, spárga és eper meglepetés, Carla pezsgő Kertész Zolitól.

– időpont: 2016. június 15 és 16. délután 18 órától.
A következő esemény időpontja június 22 és 23. délután 18 órától.

Részvételi díj: 8900 HUF/fő

13444407_1040675049341457_2060584092_n
Kérjük, hogy a részvételi szándékot e-mailben erősítsék meg a következő címen:
info@sonkamester.hu