Hozzávalók 1 főre:
- 25 g teljes kiőrlésű babapiskóta
- 0,5 db tojás
- 15 g eritritol
- 42 g mascarpone
- kávé
- kakaó por
Tápanyagtartalom 1 adagban:
274 kalória, 20,1 g szénhidrát, 17,3 g zsír, 9 g fehérje, 4,3 g élelmi rost
Elkészítés:
Első lépésként főzünk egy jó erős kávét és félre tesszük, amíg kihűl. A mascarponet egy tálba kanalazzuk. A tojást szétválasztjuk, a sárgáját a sajthoz adjuk. A fehérjét habbá verjük, majd a robotgéppel krémesre keverjük a másik tál tartalmát is, de csak miután hozzáadtuk az eritritolt. A felvert tojáshabot óvatosan a krémbe keverjük. A babapiskótákat a kávéba mártjuk, majd a krémmel poharakba rétegezzük, végül kakaó porral megszórjuk.
Jó étvágyat!♥