Tonhalas bab saláta

Hozzávalók:

  • 140 gramm tonhalkonzerv
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál majonéz
  • 3 evőkanál tejföl
  • 2 teáskanál citromlé (ízlés szerint)
  • 255 gramm vörös bab konzerv
  • 1 db lila hagyma
  • 1 db kisebb kaliforniai paprika
  • 200 gramm kukorica konzerv
  • só, őrölt bors

Elkészítés:

Első lépésként lecsepegtetjük az összes konzervet. A tonhalat villával összetörjük, majd hozzáadjuk a mustárt, majonézt, citromlevet, tejfölt.  Jól összekeverjük kóstolás után sózzuk és borsozzuk.  A lila hagymát és a kaliforniai paprikát kis kockákra vágjuk. Végül egy nagyobb tálba beleöntjük a babot, kukoricát, paprikát, lilahagymát és leöntjük a készített tonhalkrémmel. Jól összekeverjük és már fogyasztható is.

Jó étvágyat!♥