Hozzávalók:
- 140 gramm tonhalkonzerv
- 1 evőkanál mustár
- 2 evőkanál majonéz
- 3 evőkanál tejföl
- 2 teáskanál citromlé (ízlés szerint)
- 255 gramm vörös bab konzerv
- 1 db lila hagyma
- 1 db kisebb kaliforniai paprika
- 200 gramm kukorica konzerv
- só, őrölt bors
Elkészítés:
Első lépésként lecsepegtetjük az összes konzervet. A tonhalat villával összetörjük, majd hozzáadjuk a mustárt, majonézt, citromlevet, tejfölt. Jól összekeverjük kóstolás után sózzuk és borsozzuk. A lila hagymát és a kaliforniai paprikát kis kockákra vágjuk. Végül egy nagyobb tálba beleöntjük a babot, kukoricát, paprikát, lilahagymát és leöntjük a készített tonhalkrémmel. Jól összekeverjük és már fogyasztható is.
Jó étvágyat!♥