Ajándékozz csomagot szeretteidnek

Az egészség fontos.

Ezért azt gondoltuk, mi is megpróbálunk hozzáadni.

A közelgő ünnepek miatt megpróbáltunk egy olyan csomagot összeállítani, amellyel kedvezünk az egészségünknek:

 

PLANTAPOL Calcio Vitamina D

A kalcium egy olyan ásványi anyag, amely részt vesz a normál véralvadási folyamatokban, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál ingerület-átvitelben. Hozzájárul a normál izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában, valamint szükséges a normál csontozat és a normál fogazat fenntartásához. Ezek alapján elmondható, hogy szervezetünknek igen fontos. Felszívódását sok más tényező is befolyásolja, például az elégséges D-vitamin szervezetünkben, amely hozzájárul többek között a kalcium normál felszívódásához, illetve hasznosulásához.

A Calcio Vitamina D éppen ezért a kalcium mellett D-vitaminnal kiegészítve nyújt megfelelő támogatást szervezetünknek.

 

PLANTAPOL Defenpol

A colostrum a szülést követő néhány napban termelődő előtej, ami tápláló hatása mellett nagy mennyiségben tartalmaz az emberi szervezet védekező-rendszere szempontjából hasznos anyagokat. Magas immunglobulin tartalma hatékonyan támogatja a szervezet immunrendszerét, növeli a test természetes védekező mechanizmusát.

A Defenpol colostrummal az immunrendszer támogatására és erősítésére ajánljuk.

PLANTAPOL Propoleo Tomillo Vitamin C

A propolisz, vagy más néven méhszurok, egy ragacsos, gyantás anyag, amit a méhek a kaptáruk védelmére gyűjtenek, leginkább a baktériumok és egyéb kórokozók ellen. A népi gyógyászatban már régóta használják, hiszen sebgyógyító, gyulladáscsökkentő hatást tulajdonítanak neki. Kutatások alapján regeneráló, valamint gomba és vírus ellenes hatású. Általános jó hatással van a szervrendszerünkre, sejtjeinkre.

A kakukkfűnek köhögéscsillapító, nyákoldó és köptető hatása is van, valamint erősen fertőtlenítő hatású.

A Propoleo Tomillo Vitamin C-t propolisszal, kakukkfűvel és C-vitaminnal ajánljuk immunerősítőként, gyulladáscsökkentésre.

PLANTAPOL Anti-Cellulite Gel

Az első sorban a nőket érintő, de sajnos a férfiak körében is ismert, főként esztétikai szempontból is fontos jelenség a cellulit, vagy más néven narancsbőr.

Ez nem más, mint a bőr alatt lévő zsírsejtek kitüremkedése, amely a cellulit súlyosságától függően szabad szemmel akár látható is lehet, és ami által a bőr felülete egyenetlennek hat. Az érintett területek többnyire a fenék, has, comb.

Kialakulása után első lépésként a táplálkozásunkon kell változtatni: rostban gazdag étrend, megfelelő mennyiségű folyadékkal, valamint a mozgás rendszeresítése életünkbe.

Ezt kiegészíthetjük helyileg alkalmazható krémekkel, mint például a PLANTAPOL Anticellulite, ami összetételét tekintve csupa olyan gyógynövényt tartalmaz, amely serkenti a vérkeringést, a nyirokkeringést, ezáltal segít feloldani a kialakult csomókat, így hatékony segítség lehet a cellulit okozta szépséghibák ellen.