Hozzávalók
- 70 g rizs
- 50 g fagyasztott paraj
- 1 dl rizs főzőkrém
- 1,5 dl húsleves
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál bazsalikomos pesto
- 20 g parmezán sajt
- 1 evőkanál olaj
- só, bors
Elkészítés:
A rizst az olajon megfuttatjuk, majd a leves egy részével felöntjük és kevergetjük. Amikor magába szívja a levet pótoljuk és tovább kevergetjük, egészen addig, míg az összes húsleves elfőtt és a rizs megpuhult. Ekkor hozzáadjuk a parajt, a fokhagymát megpucoljuk, és fokhagymanyomón át azt is beletesszük. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a pestot és elkeverjük, majd felöntjük a főzőkrémmel. Az egészet összefőzzük és parmezánnal tálaljuk.
Jó étvágyat♥