Miért igyunk gyümölcslevet?

A kérdés jogos és sokunkban felmerül napról-napra. Lassan vége a nyárnak, a gyümölcsszezonnak. Ilyenkor kell igazán belehúznunk a vitamin és ásványi anyag tunningba és felkészíteni a  szervezetünket a télre. A napi folyadékfogyasztás (amin, ha lehet vizet értünk) egyik legjobb kiegészítője az otthon facsart gyümölcslevek.
Akinek már volt ilyen gépe, nem kell magyarázni, akinek csak most lesz, az meg fog lepődni, mennyire más a házilag készített gyümölcslé. Sokkal ízesebb, zamatosabb- valódi gyümölcs ízzel ellátott. Valójában azt is mondhatjuk, ha egyeszer kóstoltuk, nehezn fogunk ráfanyalodni újra a boltira. Ne tévesszük meg magunkat, amikor azt olvassuk, hogy 99% gyümölcstartalom.
Milyen előnyökkel jár ha folyamatosan fogyasztunk zöldség és gyümölcs leveket?
– kevesebb szintetikus vitaminra lesz szükségünk
– kitünő itóka a reggeli mellé
– rendszeresen jutunk megfelelő ásványianyaghoz és vitaminhoz
– fokozza az immunrendszerünk működését a benne lévő likopin, lutein és egyéb vegyületek
– antioxidáns tartalma elpusztítja a rossz hatású, öregedést elősegítő szabad gyököket
– nem utolsó sorban ellenállhatatlanul finomak.
Szeretnénk bemutatni egy szuper présgép márkát, amellyel még könyebben
előállíthatóak ezek a nedűk.
Ne feledjük, tájékozódjunk, mielőtt ilyen gép vásárlására adjuk a fejünket! Ebben szeretnénk mi most segíteni.
Mivel több a HUROM, mint a többi gép?

A világ elképesztő ütemben változik, de a HUROM mindig egy dolgot tartott szem előtt: hogyan segíthetné az emberek egészségmegőrzését rohanó világunkban? Szinte minden élelmiszer amit fogyasztunk súlyosan feldolgozott, elpusztítva ezzel a tápanyagokat amire szükségünk van, valamint az ízt, amit élveznénk. A HUROM filozófiájának központjában az egészség és a kényelem harmonikus összhangjának elhozatala áll. Segít az embereknek visszatérni egy egészségesebb, természetesebb élethez, ahol könnyen hozzáférhet a vitaminokban dús tápanyagokhoz és élvezheti a gyümölcsök ill. zöldségek természetesen gazdag zamatát. Olyan technológiát fejlesztenek ami hosszútávú előnyöket ajánl az azonnali nyereség mellett. Megalakulása óta a HUROM úttörő szerepet vállalt a zöld facsaróktól kezdve a konyhai robotgépeken át a lassú facsarók piacának megteremtésével. Innovatív technológiája a több, mint 40 éves kutatás eredménye facsarás tekintetében.

A HUROM facsaró egy új generációs facsaró, amely több vitamint és antioxidánst őriz meg, mint a gyümölcscentrifugák, a HUROM által szabadalmaztatott rendszer segítségével: SSS, azaz Slow Squeezing System, amit nem is igazán érdemes lefordítani, de ha a valódi jelentéstartalmat szeretném megragadni, és azt kifejezni amire az angol megnevezés tulajdonképpen utal, akkor leginkább Hidegen Sajtolási Rendszernek mondanám. A Hidegen Sajtolási Rendszer a Hurom védjegye, innovatív facsarási technológia, amely úgy állítja elő a levet, hogy közben nem súrolja vagy melegíti fel a nagy sebesség következtében az alapanyagokat, továbbá nem levegőzteti meg azt, mint a centrifugális gépek, hanem préselés útján alacsony sebességen működik.

Ezen új technológiával természetes facsarás érhető el, maximalizálva a gyümölcslé mennyiségét, megőrízve természetes színét és ízét, gyakorlatilag egészsésegesebb levet kapunk, több vitaminnal, ásványi anyaggal, enzimmel, tápanyaggal és antioxidánssal, mint a hagyományos centrifugális eszközökkel. A hagyományos gépek reszeléssel és centrifugális, nagy sebességű facsarással híg, oxidált, levegős és habos levet készítenek.

A HUROM-mal 6-szor több vitamin és akár 2-szer több lé sajtolható, mint a hagyományos készülékekkel, melyek éles pengéket használnak hatalmas fordulatszámon, megdarálva a zöldségeket és gyümölcsöket. Ez hőt termel, felmelegíti a nyersanyagot erőteljes oxidációt előidézve és tönkreteszi a tápanyagokat, enzimeket, annak ellenére, hogy az ember pont azért fogyasztana gyümölcs illetve zöldséglevet, hogy egészségesebb legyen.

Ha kérdés merülne fel a kedves olvasókba az említett termékkel kapcsolatban, várjuk leveliket az info@dietinfo.hu email címre.