Milyen géppel facsarjunk?

Millió sok gép van a piacon, megannyi változat közül választhatunk. Ahogy más termékeknél
itt sem mindegy mivel dolgozunk.
Van, aki az egyszerű megoldások híve, van , aki márkához ragaszkodik, egy biztos ehhez hasonlót sem találtunk az áruházakban.
A gépek, melyek nem csak dzsúsz előállítására alkalmasak.
Mit lehet tudni róla?
A speciálisan megtervezett csiga 35%-al több levet képes kisajtolni az alapanyagokból.
Dupla pengés lassú fordulatszámos technológiájával a kisajtolt dzsúsz mennyisége 60%-al
több vitamint és enzimet tartalmaz. A csendes indukciós motor 10 év garanciával ellátott.
Energiabarát, hőtermelés nélkül működik és folyamatos dzsúszolást enged.
A finom és durva szűrők használatával lehetőség nyílik levet nyerni különböző
összetevőkből a banántól és az avokádótól kezdve a kelkáposztán, gabonaféléken át a
mogyoróig és a szójababig. Használjon gyümölcsöket (puhát és keményet egyaránt),
zöldségeket, fűféléket, magokat és szójababot. Készít szűrt és rostos leveket, leveseket, tejet
és tofut.

A vízszintes egycsigás facsarókkal szemben a HUROMnál sokkal egyszerűbb a gyümölcsök
és zöldségek adagolása a készülékbe. Azoknak tervezték, akik komolyan gondolják a
facsarást, és hajlandóak kipróbálni más zöldségeket is, pl.: leveles zöldségek, kemény,
gyökeres zöldségek.

A HUROMból kisajtolt dzsúsz természetes vitaminokban, ásványi anyagokban és
enzimekben gazdagabb, mint a hagyományos facsarók által készített dzsúszok. Ezek a
tápanyagok fontos szerepet töltenek be: fenntartják testünk egészséges állapotát, segítenek,
hogy jobb legyen a közérzetünk, és egészségesebbnek nézzünk ki. Összetéveszthetetlen
valaki, aki csak úgy ragyog a friss, természetes ételből-italból felvett tápanyagoktól.
Rengeteg embernek nehéz teljesen elkerülni a káros ételeket. A HUROM segít feljavítani a
mindennapi életet ízletes tápanyagokkal és gazdag dzsússzal.
Ezt a facsarót azoknak alkották, akik változatosabb levet szeretnének, mint amit
a centrifugális facsarók lehetővé tennének. A Hurom gépek egészségesebb sajtolási
technológiát alkalmaznak, lassú hideg sajtolással tartalmas és természetes levet előállítva.
A HUROM fel van szerelve egy biztonsági kapcsolóval, ha túladagolja a készüléket,
akkor automatikusan megáll és a “reverse” gomb segítségével könnyedén megszünteti az
elakadást, ám ez nagyon ritkán fordul elő. Nagy újítása a lé záró kupak vagy dzsúsz-sapka,
melyért azok lesznek hálásak, akik szeretik mixelni a különböző gyümölcs- és zöldségleveket.

A kupak egyszerűen bezárja a levet a facsarótálba és abban összekeverednek a különböző
levek. Miután elkészült a lé, a kupak segítségével engedje a levet a légyűjtő tálba vagy
egy kehelybe. Az alacsony fordulatszámú facsarók közé tartozik, ugyanis itt 40 ill. 70 a
percenkénti fordulatszám, így nem termel hőt facsarás közben és nem áramoltat sok levegőt
a lé körül, amitől habos lesz. Ezáltal magas vitamintartalmú és enzimekben gazdag dzsúsz
készíthető.
A HUROM-mal és a vadonatúj Rostszabályzóval és Dzsúsz-sapkával könnyedén
készíthetünk dzsúszokat attól függően, hogy rostos levet szeretnénk vagy szűrtet, akár
fagyasztott gyümölcsből is, valamint mixelt italokat vagy pürét.
A tisztításhoz két különböző kefét vehet igénybe, így még könnyebb és gyorsabb a
készülék tisztítása, nincs éles pengéje vagy egyéb összetett alkatrésze, mi megnehezítené
dolgunkat.