Milyen a jó présgép?

Hogy miért válasszunk Hurom terméket, azt hiszem a termékek leírása mindent elárul. Nem egy átlagos termékcsoportról van szó. Itt a minőség a garancia az egészséges előállításért. Amellett, hogy kényelmesen használható, könnyen tisztítható, nem csak facsarásra alkalmas,

Milyen gépekkel ismerkedhetünk meg?

HUROM DA-1000

da1000_chromeAzoknak, akik többet akarnak egy szimpla présgépnél. Új funkciókkal, ez a csodálatos DA-1000 több, mint
egy hidegen sajtoló, kimondottan fűfélék préselésénél, zöld juice-ok, tésztafélék, fagylaltok elkészítésénél
lehet a legsikeresebb segítség a
konyhában. A DA-1000 készülékhez
több kiegészítő fej tartozik, hogy minnél bővebb felhasználást biztosítson a gyümölcsfacsarástól a zöldség
és fűfélék, csírák sajtolásához.
Fűszerek, sók őrléséhez, tésztaféléktől a spagetti készítésig, fagylaltkészítésig bármi lehetséges. A
térfogat-design kicsi és kompakt, ezért egy remek megoldás a konyhában tárolásra, de könnyen
mozdítható is. Tökéletes a nyers vegán életmód követőinek, hiszen teljesen kisajtolja a leveles
zöldségeket, fűféléket vagy a búzafüvet. Csíra, paradicsom, áfonya, ribizli, homoktövis, szójatej,
mandulatej, kesutej stb mind elkészíthető. A dobozban található többi kellék segítségével
tésztaféléket, spagettit, cérnametéltet, püréket, bébi ételt, szószokat, pástétomokat, fagylaltot készíthetünk. A vak szita segítségével lehet hagymát, fokhagymát, paprikát, gyógyfüveket, gyömbért és fűszereket aprítani. A 200 W motor a reduktorral kiegészítve segítenek, hogy a durva szerkezetű, más gépekkel lehetetlen dolgokat is feldolgozzunk.

HUROM- HE

HUROMHEA tulajdonképpeni alapgép. Mindent tud, amit egy HUROM facsarónak tudnia kell, legyen szó gyümölcsről, zöldségről, fűfélékről vagy csírákról, egy pohár finom “természet-lé” elfogyasztásához az ultémból készült csiga – mely 8* erősebb, mint a műanyag – és szűrő asszisztálásával ez a kis okos gép a legjobb választás.

Tál űrtartalma: 300 ml
Fordulatszám: 70/m
Garancia: 5 év + ingyenes szerviz

 

 

 

 

HUROM HH

HUROMHHAz alap HE gépnek egy nagyobb és elegánsabb formája. Nagyobb mérete és “gyors” forgása miatt akár éttermekben is könnyedén megállja a helyét, illetve nagycsaládosoknak fél literes tartálya miatt jobban ajánlott a HE-nél.

Tál űrtartalma: 500 ml
Fordulatszám: 70/m
Garancia: 10 év + ingyenes szerviz

 

 

 

HUROM HH Elite

NévtelenA HUROM Slow Juicer család legújabb tagja, a második generációs HH modell, vagy HH Elite. Rendkívüli újítása és nagy előnye elődeivel szemben a rostszabályzó-kar, mellyel ízlése szerint szabályozhatja kedvenc levének rosttartalmát. Teljesen elzárt állapotban szójatej, mandulatej, smoothie-k, bébiételek stb. készítéséhez tökéletes. E készülékben megtalálható a 3 előd: alacsony fordulatszám (HG), mégis gyors (HE, HH) a dupla-csigával ellátott, a műanyagnál 8* erősebb ultém csigával. Szűrt juice-ok, rostos levek, smoothie-k, szójatej, mandulatej, bébiétel, fagylalt vagy krémleves elkészítéséhez a tökéletes választás.

Tál űrtartalma: 500 ml
Fordulatszám: 43/m
Garancia: 10 év + ingyen szerviz

 

 

 

Hurom Hg-Evo (új modell)

ujA Hurom Magyarország legújabb már prémium kategóriás tagja,hiszen a Hg-Evo már fém házzal rendelkezik elődjeivel szemben (HH Elite,HE). A gép külső részét ezáltal még könnyebb takarítani,tisztán tartani.A Hg-Evo ugyanúgy rendelkezik rostszabályozó-karral mint elődje(HH Elite). A hűtési rendszerét átépítették ezáltal még hatékonyabban hűti a lassan forgó motort. A gépben ugyanúgy megtalálható az ultém csiga mint elődeiben, ez által ugyanúgy lehet vele készíteni juice-okat, rostos leveket, vagy akár smoothie-kat, bébiételeket.

Tál űrtartalma: 500 ml
Fordulatszám: 43/m
Garancia: 10 év + ingyen szerviz