Mini bringa maxi hajókra és maxi elvárásokra

A cégvezetéssel kapcsolatos összes bajt elfeledve és hátrahagyva barátnőddel éppen az egyik kikötőbe hajózol be az Adrián. Az idő kellemes, süt a nap, a városka mészkő épületeinek sziluettjei csábítanak. Egy kellemes koraesti városnézés, egy könnyed vacsora az egyik étterem teraszán, másnaptól a környék bebarangolása. Ezek a gondolatok a fejedben már megszülettek.

Kikötés után a kajütből előkerülnek azok a kis hasznos, már a hajó felszerelésévé avatott társaitok, amikkel a környéket a következő napokban bebarangoljátok. Pillanatok alatt kinyitjátok az összecsukható bringáitokat és máris ott tekertek a délutáni napfényben a város központja felé. A kávéház teraszán a kerékpárokat összecsukva még azon sem kell aggódni, hogy az amúgy vendégszerető polgárok eltulajdonítják őket.

Másnap pedig irány a környező kis falvak, eldugott szűk utcácskák felfedezése és a gyönyörködés a tájban és a szabadság érzése.

Persze a kikötő és környéke is összezsugorodott, oly közel lett minden hirtelen. Már nincs messze a bolt, ahol a következő vízen töltött szakaszhoz a szükséges rakományt be lehet szerezni.

A kerékpároknak persze nem csak most a nyaralás alatt veszed hasznát. A dugóban ácsorgást megunva már mindig berakod a bringát a csomagtartóba és szokásoddá vált az, hogy a városszéli parkolóházban hagyod kocsid és a céghez bringán tekersz el. Úgyis kell a jó kondi a nyári hajós túrákhoz.

Magadra ismertél csak még nem is gondoltál arra, hogy a hajón lehet kerékpárt szállítani, úgy hogy alig vesz el helyet a kajütben. Ennek a célnak teljes mértékben megfelelnek a mai kor elvárásai szerint gyártott, innovatív, multifunkciós, összecsukható kerékpárok. Ezek a járgányok már nem azok, amikre sokan emlékeznek a gyerekkorukból. Alumínium vázzal, ötletes megoldásokkal, csúcsminőségű alkatrészekkel gyártják őket.

Elérhetőek 1-3-8 sebességes kialakítással, sárvédővel, csomagtartóval, különböző kerékmérettel, nagyon sok színben az igények és lehetőségek teljes körű kielégítésére!

 

A Német Birdy összecsukható kerékpár az abszolút felső kategóriát képviseli az egész világon! Aki kipróbálta, az könnyedén beleszerethet!

Jellemző rá a könnyű, masszív, speciális alumínium váz, első-hátsó rugózott kerekek, 8-9-14 sebességes kialakítás, első-hátsó világítás akár a legkorszerűbb agydinamóval. Igény szerint hordtáskával vagy akár kemény elegáns tároló kofferrel, komfort vagy sport kormánnyal szerelhető. Hidraulikus fékekkel is szereltek egyes modellek. Első-hátsó csomagtartó rendszerrel szerelhető azoknak, akik komolyabb túrára is kaphatóak.

 

Az Evobike-tól a Birdy már egy kompromisszumok nélküli összecsukható kerékpár, egy teljes értékű bringa. Igényed szerint kérheted gyors verseny vagy akár erősebb túra, hegyi modellként is terep gumival.

Súlyával még a hagyományos kerékpárokkal is felveszi a versenyt, nem beszélve az élettartamáról!

 

A Francia Mobiky a gyors, szinte egy mozdulatos összeállításával hódít világszerte. Most már nem csak a hajósok körében! Az utcai, városi kerékpárosok is felfedezték maguknak az innovatív, praktikus mivoltát, melyek miatt a hétköznapokban is kiválóan használható.

 

Összecsukható alumínium vázzal, 12″-os vagy 2008-tól 16″-os kerékmérettel kaphatóak, első-hátsó sárvédővel, oldal támasszal, ledes világítással, első tárcsafékkel, csúszásmentes behajtható pedálokkal, behajtható kormánnyal. Mérete összecsukva minimális, a vázra szerelt fogantyúnál fogva a ki- és berakása, szállítása nem okoz gondot. Kapható hozzá bélelt puha vállra akasztható hordtáska is a szállításhoz.

 

Kiben ne merülne fel a jogos kérdés, nem lassabbak-e ezek a kerékpárok, mint hagyományos nagy testvéreik? A válasz egyértelműen nem, hiszen a fejlesztők olyan áttételeket terveztek mindkét modellnél, hogy a kerékpárral elérhető sebesség megközelíti a hagyományos utcai kerékpárokét.

 

Hajózás közben, nyaraláson, túrázásra vagy akár a mindennapokban használod, minden igényedet ki fogják elégíteni ezek a kerékpárok.

 

 

Bevezetés

Előnyök

Technikai megoldások

Táblázat

Birdy

Mobiky

Bővebben: www.evobike.hu Márkaképviselet, Importőr és Nagykereskedés

                   info@evobike.hu

                   06-20-410-42-89