Sportkarrier az IWI -nél

Karrier és Nyílt nap – február 8-án! Újpest, Oxygen Wellness
Sport- életforma, megélhetés, szenvedély. Továbbtanulás és karrierépítés.

Sokan elgondolkodtak már azon, hogy de jó sportolni, de jó edzésre járni, milyen jó lenne abból megélni, hogy közben csak ezzel foglalkozik az ember…

Ma már a sport nemcsak annak nyújt lehetőséget, akik élsportolók, olimpikonok, hivatalos keretek közt űzik a sportágakat, hanem azoknak is, akik a tömegsportban, fitnesz ágaiban látják a jövőjüket.

Mit értünk ezalatt?

Sorra nyílnak a fitnesztermek, fitneszcentrumok… Egyre több olyan szakemberre van szükség, akik nemcsak egy órát tartanak, hanem komplett szórakozással szolgálnak a hétköznapi, fáradt, meggyötört embernek, aki munka után bezuhan egyet mozogni.

Több helyen megfordulva mondhatom a piacon széles a választék fitnesz szakemberből. Van, aki igazi profinak tűnik, mégsem győzött meg az óráján, nem lettem függő, nem figyeltem mikor tart legközelebb edzést, és van olyan, akit ki nem hagynék egy héten sem. Mindannyian valamiben hasonlítottak, mégpedig, hogy sugárzott róluk a jókedv és az elhivatottság.

A legtöbb helyen az ember akármilyen órára, vagy egyéni foglalkozásra megy, meg fogja találni a számára megfelelő szakembert.

Valljuk meg nekem is megfordult a fejemben, hogy de jó nekik… egész nap szabadon mozognak, emberekkel, akik kedvelik őket, és még pénzt is keresnek vele.

Ma már nem kérdés- ebből meg lehet élni. Ha után nézünk a képzések is igen széles körűek a piacon, ahogy keresgélünk láthatjuk, hogy már felsőszintű végzettséget is lehet szerezni, hogy ha elhivatott az ember (sportrehabilitációs edző (CES), erőnléti edző (PES)).

Megfordulva az Educatio kiállításon találkoztunk nagyon sok fiatallal, akik ma már felelősen gondolkodnak és látják, hogy a jelenlegi hivatás szerű sportolásukból egy idő után nem fognak tudni úgy megélni, ahogy szeretnének,ezért keresik a legjobb megoldásokat.

Az IWI erre ad igazán széleskörű megoldást. Idén ismét megrendezésre kerülnek Karrier és Nyílt napjai (Budapest, Debrecen, Győr és Szeged) több állomással. Az első február 8-án lesz, melyről többet a honlapjukon lehet olvasni. Ezek a napok alkalmasak arra, hogy az ember kipróbáljon módszereket, kérdezzen volt tanulótól, tanáraktól, egy-egy híresebb oktatótól. Kiválassza a számára megfelelő utat, hogy ezen a vonalon a hobbijának élhessen.