Sweet’n Low – Amerika elsőszámú édesítőszere megérkezett!

Végre Magyarországra is megérkezett Amerika elsőszámú ízgyőztes édesítőszere! Nemcsak kedvenc italainkat, ételeinket édesíti meg, hanem trendi csomagolása meg is színesíti az életünket. Nemhiába itták ezzel kávéjukat, a nagysikerű sorozat, a Jóbarátok szereplői is.

Tudtad-e?

  • Hogy csak csak 1g szénhidrátot tartalmaz.
  • Hideg és  meleg italokban is egyaránt könnyen oldódik.
  • Hevítés és hosszabb tárolás hatására sem veszíti el édes ízét.
  • A Sweet’n Low nulla kalóriás édesítőszer tasakonként kevesebb, mint 4 kalóriát tartalmaz. (Az FDA címkézésre vonatkozó előírásai értelmében az adagonként 5 kalóriánál kevesebb energiaértékű termékeket nulla kalóriásnak kell címkézni.)
  • Mert különleges gyártási technológiának köszönhetően cukorbetegek és szoptatós kismamák is fogyaszthatják.
  • Mert a Sweet’n Low édesítőnek még a doboza is jól mutat és még a legkisebb táskában is praktikusan elfér.

sweetnlow edesitoA Sweet’n Low története

A Sweet’n Low termékeket a Cumberland Packing Corp., egy családi vállalkozás gyártja, Brooklyn, NY-i központtal. A Sweet’n Low Márka több, mint 55 éves, és világszerte több, mint 100 országban használják a termékeiket emberek millió.

Ma piacvezető édesítőszer a világpiacon (41%)

Egyedülálló gyártási technológiájának és összetevőinek köszönhetően évek óta ízgyőztes az Egyesült Államokban.

Sweet’n Low  termékújdonságok

Sweet’n Low automata

A Sweet’n Low automata minden háztartás alapvető kelléke. Kávéhoz, teához kiváló édesítő. Előnye, hogy azonnal feloldódik, fogyasztása csak fokozza az ízélményeket, nem hagy semmilyen kellemetlen utóízt a szájban.

Kiszerelése: 100, 200, 300 db-os.

Stevia automata

A Steviából készült édesítők 100%-ban növényi felhasználás mellett kerülnek előállításra. Fontos tudni, hogy az édesítő elkészítéséhez nem a növény szárát, hanem a levelét használják fel, amely sokkal egészségesebb és az íze is finomabb. A vállalat saját Stevia ültetvénnyel rendelkezik, amely garancia arra, hogy minősített bio gazdálkodásból kerül a termék a felhasználó konyhájába. Az automata kiszerelés ideális a mindennapi kávézáshoz és teázáshoz.

Kiszerelés: 100, 200, 300 db-os.

Sweet’n Low Spoon for Spoon

Napjainkban egyre többen tartják fontosnak egészségük megőrzését, amelynek része a megfelelő táplálkozás. A Sweet’n LowSpoon for Spoon por állagú termékei ebben nyújtanak segítséget. Használhatjuk a mindennapi sütés és főzés során. Kiszerelésésből adandóan gazdaságos és tablettás változataihoz hasonlóan, ez sem hagy semmilyen kellemetlen utóízt a szájban. Hatékony segítség lehet cukorbetegek étrendjének kialakításánál.

Sweet’n Low Sache

A Sweet’n Low édesítőszer sache kiszerelése ideális vendéglátóipari egységek, valamint szórakozóhelyek édesítőszer-ellátására. A tasakba por formájában kerül az édesítőszer, ezért azonnal oldódik hideg és meleg folyadékban egyaránt. Felhasználásával cukormentes koktélok is készíthetők.