Az ERŐ legyen velünk- avagy erőnléti edzés szakember szemmel

Május 8-án ismét megrendezésre kerül az IWI Oktatási központ szervezésében, az Erőnléti konferencia. Számos külföldi és haza edző, sportoló fog beszélni arról, hogyan fokozhatjuk állóképességünket, erőnket tanulható módszerekkel.

Második alkalommal gyűlnek össze neves haza és külföldi szakemberek, hogy az erőnlét fontosságáról beszéljenek egy konferencia keretein belül. Nem csak izgalmas előadások várják a konferencia résztvevőit,

hanem gyakorlati bemutatók is. A nap második felében, pedig egy kerekasztal beszélgetés lesz, amelyet Mezei Dániel fog moderálni.

Miért érdemes ellátogatni a rendezvényre?

Csak néhány cím az előadások közül:

  • A Nemzeti Kézilabda Akadémia felépítése és a korosztályos képzési stratégia. Melyek a Testnevelési Egyetem legfőbb célkitűzései a magyar mozgáskultúra területén? –  előadó Mocsai Lajos.
  • Hogyan hat a gondolkodásunk és a testünkben folyó energiaáramlás (Chi) sportteljesítményünkre? Mozgás diszfunkciók felmérése másképp, teljesítményfokozás K.O.R.E. terápiahasználatával élsportolóknál és a fitnesz edzésbe- előadó Andrew Wilkinson (UK
  • Kerekasztal beszélgetés, amelyen részt vesz Merész András, vízilabda mesteredző; Zsiga Gyula, magyar és európai kézilabda mesteredző; Miklós Edit, Alpesi Síző olimpikon; Horváth Szabolcs, Füzy Gábor, Ágó Renáta, a női vízilabda válogatott erőnléti edzője.

Témájában és összeállításában az Erőnléti konferencia nem csak profi sportszakembereknek és sportolóknak szól, hanem  hétköznapi embereknek is, akik szeretnének úgy sportolni, hogy minél nagyobb célokat tudjanak maguk elé kitűzni és sérülés mentesen véghez vinni azt.

Várunk mindenki szeretettel! Nem csak profiknak!