Hozzávalók 4 személyre
- 400 g csirkemell
- 200 g fagyasztott zöldborsó
- 120 g csemege uborka
- 2 evőkanál olaj
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 150 ml 12%-os tejföl
- 1 evőkanál liszt
- 340 g tészta
- só, bors, mustár
Elkészítés:
A tésztát a szokásos módon kifőzzük, közben a vöröshagymát megpucoljuk, felaprítjuk és az olajon megpároljuk. A csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és a hagymához adjuk. Kevés vizet öntünk rá és a húst is megpároljuk, ekkor jöhet hozzá a fagyasztott borsó és a felkarikázott csemege uborka. Újból felöntjük egy kevés vízzel. Ha a borsó is megpuhult, akkor behabarjuk a liszttel és mustárral kikevert tejföllel, majd az egészet összeforraljuk és a kifőtt tésztával tálaljuk.
Jó étvágyat!♥