Hozzávalók
- 80 g csirkemell
- 40 g csirkemáj
- 20 g zöldborsó
- 30 g gomba
- 30 g quinoa
- 60 g rizs
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 evőkanál olaj
- só, bors, pirospaprika, majoránna
Elkészítés:
A hagymát megpucoljuk, feldaraboljuk és az olajon megpároljuk. A csirkemellet és a májat megmossuk, feldaraboljuk, borsozzuk, hozzáadjuk a hagymához. Pirospaprikával megszórjuk, felöntjük egy kevés vízzel, beleszórjuk a borsót és a feldarabolt gombát. Sózzuk, fűszerezzük majoránnával és puhára pároljuk. A rizst megmossuk, felöntjük vízzel, sózzuk, majd pár percig főzzük, hogy a rizs félig megpuhuljon, ezután adjuk hozzá a quinoát szükség szerint öntünk még rá vizet, ha nagyon elfőtt, hogy ne égjen le.
Jó étvágyat!♥