Budapest ragu quinoás párolt rizzsel

Hozzávalók

  • 80 g csirkemell
  • 40 g csirkemáj
  • 20 g zöldborsó
  • 30 g gomba
  • 30 g quinoa
  • 60 g rizs
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál olaj
  • só, bors, pirospaprika, majoránna

Elkészítés:

A hagymát megpucoljuk, feldaraboljuk és az olajon megpároljuk. A csirkemellet és a májat megmossuk, feldaraboljuk, borsozzuk, hozzáadjuk a hagymához. Pirospaprikával megszórjuk, felöntjük egy kevés vízzel, beleszórjuk a borsót és a feldarabolt gombát. Sózzuk, fűszerezzük majoránnával és puhára pároljuk. A rizst megmossuk, felöntjük vízzel, sózzuk, majd pár percig főzzük, hogy a rizs félig megpuhuljon, ezután adjuk hozzá a quinoát szükség szerint öntünk még rá vizet, ha nagyon elfőtt, hogy ne égjen le.

Jó étvágyat!♥