Lisztmentes csokis keksz

Hozzávalók

  • 60 g mandulaliszt
  • 20 g kókuszliszt
  • 70 g kókuszreszelék
  • 50 g darált dió
  • 1 db M-es tojás
  • 50 g kókusz zsír
  • 120 g banán megpucolva
  • ½ tábla (50 g) étcsokoládé
  • 60 g édesítő
  • ½ kávéskanál szódabikarbóna
  • 1 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék (fahéj, szegfűszeg, csillagánizs, gyömbér)
  • reszelt citromhéj

Elkészítés:

A kókusz zsírt megolvasztjuk. A banánt összenyomjuk egy villával, majd a tojással és az édesítővel elkeverjük. A csokit feldaraboljuk, majd az összes hozzávalót a banános, tojásos masszához adjuk és összekeverjük. Vizes kézzel gombócokat formázunk, sütőpapíros tepsire rakjuk és keksz formájúra nyomkodjuk a gombócokat. Előmelegített 170 fokos sütőben 15-20 percig sütjük.

Jó étvágyat!♥