Csokis szuflé (gluténmentes verzió)

Hozzávaló 2 adaghoz:

5 dkg étcsoki (gluténmentes)
2 ek cukrozatlan holland kakaópor
csipetke só
1 egész tojás
1 dl sovány tej
1 púpos ek tápióka keményítő
2 teáskanál vaj +pici a
kenéshez

Elkészítés

Egy fém tálban vízgőz felett az összes hozzávalót habosra keverjük. A sütőt előmelegítjük 180 fokra légkeveréssel. Kivajazunk vékonyan 2 szufléformát, majd kakaóporral vékonyan beszórjuk a felületét.
Amikor a gőz felett a massza szép fényes, beletöltjük a formába és kb. 18-20 perc alatt készre sütjük. Ennél a verziónal nem folyik a belseje! Ha azt akarjuk, hogy folyjon, kb. 16 percnél kell kivenni a sütőből!
Fagyasztott vagy idény gyümölcssel szuper desszert!

Jó étvágyat!♥