Zabos kenyér

Hozzávalók:

4 púpozott evőkanàl zabliszt
3 púpozott evőkanál rétesliszt
4 evőkanàl teljes zabpehely
3 evőkanál aszaltparadicsom
3 evőkanál reszelt parmezán
1 kávéskanál só
1 teáskanál szódabikarbóna
1 teáskanál sütôpor
125 gramm görög joghurt
kb. 1 dl víz

Elkészítés:
Egy tálban az összes hozzávalót gyorsan összekeverjük, ha nagyon sűrű kevés vízzel hígíthatjuk még. Nokedliszerű sűrű tésztát kell kapjunk. Szilikon tortaformába (kb. 18 cm-es) vagy sütőpapírral bélelt formába öntjük, tetejét kevés zabpehellyel díszíthetjük. Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 40 perc alatt készre sütjük. Ha teljesen kihűlt szépen szeletelhető.

Jó étvágyat!♥