Édesburgonya leves

Hozzávalók:

  • 300 g édesburgonya
  • 1 közepes fehérrépa
  • 1 l húsleves
  • 1,5 evőkanál 12%-os tejföl
  • 10 ml olaj
  • só, chili

Elkészítés:

A zöldségeket megmossuk, feldaraboljuk, olajon megfuttatjuk. Sóval, chilivel ízesítjük és felöntjük a húslevessel. Ha puhára főtt, hozzáadjuk a tejfölt és botmixerrel pürésítjük, majd összeforraljuk.

Jó étvágyat!♥

Recent Posts
Ideológiák, vallás, intimitás

2018. szeptember 11, kedd

Minta étrend- 2000 kcal

2018. szeptember 11, kedd

Túrós szendvics újhagymával

2018. szeptember 11, kedd

Tanévkezdésről, egészségesen!

2018. augusztus 22, szerda

Hogyan változol?

2018. augusztus 7, kedd

Kategóriák