Elkezdenéd, de hogyan? Fogyózzunk együtt!

Elkezdeni a legnehezebb.
Sokakban elindul az elhatározás, hogy lefogynak, próbálják a régi alakjukat visszaszerzeni. Ez az évek múlásával egyre nehezebb -valljuk meg.
Sőt, nem árulunk el nagy titkot, hogy elkezdeni a legnehezebb. Amikor az ember már látja az eredményt jobban összekapja magát, hogy folytassa, kitartson.
Az elején milyen taktikát válasszunk? Ez nehéz kérdés. Nem vagyunk egyformák, nem fogyunk egyformán, nincs egyforma kitartásunk is.
Tény, hogy nem érdemes koplalással kezdeni. Összességében a koplalás semmilyen estben sem jó. A szervezet azonnal vészüzenetet küld az agynak, így nem fogyást, hanem raktározást fogunk elérni.
Mivel érdemes elkezdeni? Hogyan teljen az első két hét?
1- tarsunk egy héten egy lé napot! 
Ekkor a szervezetünk pihen, a bélrendszer dolgozik, de nem kap újabb leterhelést. Ilyenkor érdemes a fő étkezést gyümölcslevekkel helyettesíteni. Egy- egy könnyebb leves megengedett (hús nélkül). Ezzel hozzászoktathatjuk magunkat ahhoz, hogy kevesebb ételt vegyünk magunkhoz, így lassan hozzászokunk, a kalóriacsökkentéshez.
2- saláta vacsora 
Készítsünk vacsorára izgalmas salátákat. Csirkével, sajttal, egy-egy teljeskiőrlésű pirítóssal feldobhatjuk, különösen, ha edzés után vagyunk!
3- növeljük a folyadék bevitelt
Ahogy elkezdjük a diétát, fogyókúrát növeljük a napi 2 liter folyadékot, 2,5 – 3 literre. Ezzel segítjük a felgyülemlő salakanyag távozását a szervezetből, illetve gyorsítjuk az anyagcserét, a vese működését, a tisztulást.
4- napi egy étkezés kiváltása fehérjével
Aki ragaszkodik és szereti is a különböző shake-eket, fehérje szeleteket, az pótolhatja az egyik étkezést ezzel- ha lehet ez ne a vacsora legyen!
5- naponta többször keveset
Elcsépelten hangzik, de ez a legjobb megoldás arra, hogy a vércukorszintet stabilan tartsuk. Napi 4-5- szöri étkezés elengedhetetlen, ahhoz, hogy szervezetünk ne érezzen éhséget.
Agyunk így arra áll rá, hogy folyamatosan elégedett, nem fog elkezdeni raktározni.
Kisétkezéseknek elég egy-egy gyümölcsa vagy müzliszelet, de ne felejtsük el!!!
Amennyiben felmerül további kérdésed írj nekünk bizalommal!
www.cefamadar.hu