FELHÍVÁS I. TÍPUSÚ CUKORBETEGEK RÉSZÉRE!

Egy olyan kutatási vizsgálatban veszünk részt, mely az 1-es típusú cukorbetegség kezelésére alkalmas új, szájon át bevehető gyógyszer biztonságosságát és hatásosságát vizsgálja. A gyógyszert a szokásos inzulinkezeléssel egyidejűleg kell szedni.

Ön alkalmas lehet a vizsgálatban való részvételre, ha 1-es típusú cukorbetegségben szenved, és jelenleg is naponta több inzulininjekciót kap, vagy inzulinpumpát használ.

A korábbi kutatási eredmények azt sugallják, hogy az új gyógyszer segít a betegek vércukorszintjének szabályozásában. A kutatásban 24 különböző ország körülbelül 180 klinikájának nagyjából 960 betege vesz majd részt. A vizsgálat időtartama 38 hét, ez alatt Ön körülbelül 11 alkalommal fog találkozni vizsgáló orvosával és/vagy a nővérrel.

A vizsgálat résztvevői számára az ésszerűen felmerülő utazási költségeket megtérítjük.

A klinikai vizsgálat rendelkezik az Egészségügyi Tudományos Tanács Klinikai Farmakológiai Etikai Bizottságának jóváhagyó állásfoglalásával, és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által kiadott engedély száma: OGYI/46147-4/2015

A kutatási vizsgálat végzésének helye: Clinexpert GyógycentrumTovábbi információkért kérjük, lépjen kapcsolatba az alábbiakban megjelölt személlyel!

 

Köszönjük, hogy elolvasta figyelemfelhívó tájékoztatónkat!

 

Vizsgáló neve: Dr. Csécsei Gyöngyi
Vizsgálóhely: Clinexpert Gyógycentrum Bp. Kaszásdűlő u. 5.
Telefon: 06-1-210-8139