Hozzávalók 4 személyre
- 200 g quinoás rizs keverék
- 800 g csiperke gomba
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 kis poharas (150 g) 12%-os tejföl
- olíva olaj
- só, bors, fűszerpaprika, petrezselyem
Elkészítés:
A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, az olajon megpároljuk. Közben a gombát is megpucoljuk, felaprítjuk. A megpárolt hagymához adjuk, sózzuk, borsozzuk. Mikor a gomba levet enged, hozzáadjuk az előfőzött quinoás rizst, ha kell pótoljuk a vizet és 10 percre lefedjük. A tejfölt kikeverjük a fűszerpaprikával, és óvatosan a gombás rizshez keverjük, a felaprított petrezselyemmel együtt. Összemelegítjük a ragut és már tálalhatjuk is.
Jó étvágyat!♥