Kezd velünk az évet!                                    

Sokan fogadkozunk az év első napjaiban… Te is így vagy evvel?

Ilyenkor figyelmünk fókuszában általában egy rég áhított dolog áll. A karácsonyi ünnepek hatására felszedett felesleges kilóktól való szabadulás, de általában a súlyfelesleg ledolgozása gyakori témája önmagunknak tett ígéreteinknek. A többség azonban nem túl következetes és csak álom marad az ígéretek megvalósítása.

Idén legyél Te az egyik kivétel! Vágj bele most alakod formálásába velünk!

Igyekszünk majd minél több hasznos tanáccsal ellátni a diéta kialakításában, a megfelelő és rendszeres testmozgással kapcsolatosan egyaránt. De olvashatsz majd olyan jótékony hatású növényekről is melyek segíthetik a hatékony súlycsökkentést anélkül, hogy beleszólnának az anyagcsere bonyolult élettani folyamataiba. A következőkben megemlítünk néhány érdekes példát, most csak a teljesség igénye nélkül. Ilyen növény például a koronavirág, mely vizsgálatok alapján csökkenti a vércukorszintet, evvel közvetve befolyásolhatja, csökkentheti az étvágyadat, segítve evvel a diéta betartását. A zsurlófű vízhajtó hatású. Az ananász emésztése több energiát igényel, mint amennyi energia emésztésével, hasznosításával felszabadul.

Ha bizonytalan vagy és kérdésed van, arra bíztatlak, hogy írj nekünk. Dietetikusunk és orvosszakértőnk személyre szabott választ ad majd Neked.

https://cefamadar.hu/orvos-es-dietetikus-valaszol/