Hozzávalók
- 200 g csirkemell
- 450 g fagyasztott zöldségkeverék (brokkoli, karfiol, sárgarépa)
- 1 közepes méretű padlizsán
- 150 g zellergumó
- 1 db kaliforniai paprika
- 100 g köles
- olaj
- só, bors, fűszerkeverék
Elkészítés:
A zellert megpucoljuk és a padlizsánnal, paprikával együtt feldaraboljuk. Egy hőálló tálba tesszük a zöldségeket, meglocsoljuk olajjal, sózzuk, borsozzuk, hozzászórjuk a kölest és ujjnyi vastagon felöntjük vízzel. Előmelegített 220 fokos sütőbe tesszük 20 percre. Közben a csirkemellet megmossuk, feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk. A fagyasztott zöldségeket és a csirke darabokat is hozzáadjuk a félig megsült zöldségekhez és 30-35 percre visszatesszük a sütőbe. A víz elfő a köles pedig megpuhul ennyi idő alatt.
Jó étvágyat!♥