Hozzávalók:
- 450 g édesburgonya
- 450 g fagyasztott zöldségkeverék (brokkoli, karfiol, sárgarépa)
- 100 g fagyasztott zöldborsó
- 2 dl tejszín
- 150 g sajt
- 2 evőkanál olaj
- só, bors, csípős fűszerkeverék
Elkészítés:
Az édesburgonyát megpucoljuk, feldaraboljuk és az olajjal kikent hőálló edénybe tesszük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a csípős fűszerkeverékkel. 250 fokos előmelegített sütőben 20 perc alatt elősütjük, majd kivesszük és hozzáadjuk a fagyasztott zöldségeket is. Újabb 20 percre visszatesszük a sütőbe. Ezután ráöntjük a tejszínt, megszórjuk a reszelt sajttal és 20 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat!♥