Zöldséges rakott édesburgonya

Hozzávalók:

  • 450 g édesburgonya
  • 450 g fagyasztott zöldségkeverék (brokkoli, karfiol, sárgarépa)
  • 100 g fagyasztott zöldborsó
  • 2 dl tejszín
  • 150 g sajt
  • 2 evőkanál olaj
  • só, bors, csípős fűszerkeverék

Elkészítés:

Az édesburgonyát megpucoljuk, feldaraboljuk és az olajjal kikent hőálló edénybe tesszük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a csípős fűszerkeverékkel. 250 fokos előmelegített sütőben 20 perc alatt elősütjük, majd kivesszük és hozzáadjuk a fagyasztott zöldségeket is. Újabb 20 percre visszatesszük a sütőbe. Ezután ráöntjük a tejszínt, megszórjuk a reszelt sajttal és 20 perc alatt készre sütjük.

Jó étvágyat!♥