Répatorta muffin, citromos sajtkrémmel

Hozzávalók 9 darabhoz

1 bögre reszelt sárgarépa (kb. egy vastagabb répa, vagy két kisebb)
3 egész tojás
1 banán
6 púpozott evőkanál kókuszliszt
125 g görög joghurt
2 kávéskanál szódabikarbóna
1 kávéskanál vanília kivonat
3 evőkanál olívaolaj
2 kávéskanál őrölt fahéj
1 bio kezeletlen citrom reszelt héja

A mázhoz (elhagyható)
néhány evőkanál krémsajt+pici méz+pici citromlé

(gluténmentes, hozzáadott cukor nélküli)

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 180 fokra, légkeveréssel.
A hozzávalókat egy tálban alaposan kikeverjük, majd muffin formába töltjük.
Az alaptészta nem túl édes, így ha valaki még tetézni akarja, tehet bele pár kocka étcsokit is!
Kb. 25-28 perc alatt készre sül, de tűpróbát csináljunk!

A mázhoz a hozzávalókat kikeverjük és közvetlenül fogyasztás előtt megkenjük vele a muffinokat!

Jó étvágyat!♥