Hozzávalók 4 személyre
- 320 g tészta
- 400 g csirkemell
- 100 g camember sajt
- 100 g sovány sajt pl.: tolnai
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál olaj
- só, bors
Elkészítés:
A vöröshagymát megpucoljuk, feldaraboljuk és a zúzott fokhagymával együtt az olajon párolni kezdjük. A csirkemellet megmossuk és felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk. Ha a hagyma megpárolódott, hozzáadjuk a husit, majd puhára pároljuk. Amikor kész a csirke, kiszedjük egy tányérba és a hagymás szafthoz adjuk a feldarabolt sajtokat. Ha jól összeolvadt a szószunk az egészet összeturmixoljuk, hogy a hagyma ne maradjon darabos. Eközben kifőzzük a tésztát, leszűrjük, a szószos húshoz adjuk, és az egészet összekeverjük.
Jó étvágyat!♥