Sajtmártásos tészta

Hozzávalók 4 személyre

  • 320 g tészta
  • 400 g csirkemell
  • 100 g camember sajt
  • 100 g sovány sajt pl.: tolnai
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál olaj
  • só, bors

Elkészítés:

A vöröshagymát megpucoljuk, feldaraboljuk és a zúzott fokhagymával együtt az olajon párolni kezdjük. A csirkemellet megmossuk és felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk. Ha a hagyma megpárolódott, hozzáadjuk a husit, majd puhára pároljuk. Amikor kész a csirke, kiszedjük egy tányérba és a hagymás szafthoz adjuk a feldarabolt sajtokat. Ha jól összeolvadt a szószunk az egészet összeturmixoljuk, hogy a hagyma ne maradjon darabos. Eközben kifőzzük a tésztát, leszűrjük, a szószos húshoz adjuk, és az egészet összekeverjük.

Jó étvágyat!♥