Zabos Csokitorta

Hozzávalók :(20 cm-es szilikonos tortaformához)

  • 1 érett banán
  • 2 bio tojás
  • 1 kávéskanál vanília kivonat
  • pici fahéj
  • 3 evőkanál zabliszt
  • 2 evőkanál cukrozatlan kakaó
  • pici só
  • 10 dkg light mascarpone
  • 5 dkg csokoládé apróra vágva
  • tetejére mandulaforgács (elhagyható)

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 170 fokra légkeveréssel. Egy tálban a banánt pépesítjük villával, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Jól kikeverjük, formába öntjük és 18 perc alatt készre sütjük! Semmiképp sem tovább, ne száradjon ki!
Kicsit várjuk meg, hogy hűljön, de langyosan a legfinomabb!

Jó étvágyat!