Medvehagymás húsgolyó

Hozzávalók (15 kis golyóhoz)

30 dkg finomra darált marhahús (vagy egyéb hús)
1 csomag medvehagyma
10 dkg cottage sajt
2 egész tojás
4 evőkanál finomra darált zabpehely
1 kávéskanál só
frissen őrölt bors, őrölt kömény, 1 kávéskanál fűszerpaprika
1 evőkanál olivaolaj

Elkészítés:

A medvehagymát megmossuk, apróra vágjuk, hozzávalókat alaposan összekeverjük és egy órára hűtőszekrénybe helyezzük a masszát, hogy összeálljon.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra légkeveréssel. Sütőpapírral bélelt tepsire vizes kézzel kis golyókat formázunk és 35-40 perc alatt készre sütjük. (Félidőben megforgatjuk a golyókat)

Jó étvágyat!♥