Gurutech webshop megnyílt

Egy új webshop indulásáról számolhatunk be a www.gurutech.hu-ról.

A honlap célul tűzte ki hogy túrázók és minőségi kiegészítőket keresőknek nyújt megoldást.

 

drybags_MVPO_4048

Most a nyári szezon kezdetével fontos átnézni, mivel indulunk neki a túránknak. Érdemes a vízálló termékek közül csemegézni, hiszen több méretben, színben válogathatunk a szuper táskák, kosarak közül. A német Ortlieb gyártó termékeit ajánlja a webshop ezekre az esetekre.  Fontos, hogy jól válasszuk meg táskánkat.

A műanyag szemeteszacskók kora lejárt. Ha igazi vízálló táskát keresünk, hogy védje cuccinat, akkor a vízálló, ún. Drybag-eket keressük, hiszen a túra során ebbe jól el tudjuk rejteni hálózsákunkat, ruháinkat, kisebb változatukba pedig a pénztárcákat. Az Ortliebnek van a mobiltelefonokra is tökéletes tokja, amely a folyóba zuhant telefont is megvédi az elázástól!

 

funbag_mocca_dotsAmennyiben a kerékpározást, mint hétköznapi eszközt választjuk, akkor is vannak praktikus és divatos megoldások! Klickfix rendszerrel ellátott táskáik, nagyon sok helyzetre nyújtanak megoldást. Kosarak, váztáskák és nyeregtáskák is széles választékban kaphatók. Ilyenkor egy-egy kattintással fel -és levehetjük a táskánkat és már mehetünk is tovább!

 

 

 

Világításra, csomagtartó kérdésekre is remek ajánlatot kapunk, nagyon jó árban.

Link itt: http://gurutech.hu/markak/lupine.html

 

Shooting for Ortlieb Sportartikel GmbH

Motorosoknak is jó hírünk van! Nem csak hasznos holmik,de remek árak várják a túrára kelőket!

Keresd a részleteket itt: www.gurutech.hu