info@dietinfo.hu
/ Hús mentes ételek / Vega lasagne

Vega lasagne

17877_vega-lasagne_n-201510170413

Hozzávalók 1 főre:

  • ¼ közepes méretű padlizsán
  • 2 közepes méretű sárgarépa
  • 1/8 fej vöröshagyma
  • ¼ konzerv hámozott, darabolt paradicsom
  • 4 lap lasagne tészta
  • 1 evőkanál olaj
  • 2 szelet füstölt mozzarella sajt
  • só, bors, oregánó, bazsalikom

Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk, olajon kicsit megpároljuk. Hozzáadjuk a megpucolt, lereszelt sárgarépát és lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk oregánóval, bazsalikommal és hozzáadjuk a paradicsom konzervet. Közben a padlizsánt felkarikázzuk, majd csíkokra vágjuk és ezt is a raguhoz adjuk. Egy másik edényben vizet forralunk és 3 perc alatt előfőzzük a lasagne tésztát. A kész ragut a tésztával hőálló edénybe rétegezzük, a tetejére tesszük a sajt szeleteket. Előmelegített 200 fokos sütőben 25-30 perc alatt összesütjük.

Jó étvágyat! ♥


Comments are closed.