Hozzávalók
40dkg liszt
1,5 dkg élesztő
2,5 dl tej
1 kávéskanál cukor
1 kávéskanál só
12 dkg vaj
Töltelék-
márványsajt ( 20dkg)
krémsajt (20dkg)
2 tojás
1,dl tejföl vagy tejszín 1dl
3-4 paradicsom- lehet koktél is
A meglangyosított tejbe elkeverjük és felfuttatjuk az élesztőt. Majd kovászt készítünk. A kovászt a liszttel és az olvasztott vajjal összekeverjük kb. 20 percig hagyjuk állni, és kelesztjük. egy pite formába kiegyengetjük és villával alaposan megszurkáljuk. Amíg kel a tészta, addig elkészítjük a sajtokat- összekeverjük a kétféle sajtot, majd belekeverjük a tojásokat és a tejszínt, majd és sóval, borssal ízesítjük. Bekenjük a tésztánkat a masszával, majd ráhelyezzük a paradicsomkarikákat. kb. 25 percig sütjük. Szórt bazsalikommal díszíthetjük.
Jó étvágyat!